Jordgubbstårta med vaniljfyllning

Kommentera
Jag är så ledsen att jag glömde att visa denna ljuva sommartårta före nu. Men iaf. här är den och receptet. 
den tar dessutom inte längre än ca 15 - 20 min att göra. 
 
Du behöver:
Saft
1 färdig tårtbotten.
1 vaniljsåspulver. (+ mjölk för att blanda den) 
2-3 dl grädde. (beroende hur mycket grädde du vill ha) 
Jordgubbar. 

Gör så här:

1. Börja med att lägga tårtbotten på ett fat. Ta sedan saften och en sked, "dränk" tårtbotten med det så att den blir lite mjukare.
.
2. Blanda vaniljsåsen. OBS! nu beror det bara på dig själv hur tjock vaniljsås du vill ha. Följ inte receptet bak på förpackningen för då blir den för lös. Vi vill ha en vaniljsås som är mera som en kräm, som är fastare i konsistensen. Så lägg bara i mindre mjölk och rör om. Sätt sedan i in i kylskåpet tills den e klar. Är den fortfarande för tjock när du tar ut den så häll i lite mera mjölk.
.
3. Vispa grädden. Låt sedan grädden stå en stund medan du tar vaniljsåsen och breder ut ett tillräckligt lager innanför tårtbottnens kanter. När du gjort det fyller du ett jämnt och fint lager med grädde ovanpå. Sen kan du om du vill ta en sprits och spritsa ut en rund kant runt hela tårtan eller så lämnar du den som den är.
.
4. Dekorera med så mycket jordgubbar du vill! :)
Du kan också andvända andra sorters bär och frukter, du bestämmer helt själv hur du vill ha den.