En liten update på bygget

Kommentera
Så långt har jag kommit då, målaren gör sitt och tapetserar, hjälper till nu som då, men iaf. har jag fått in laminat golvet i köket så det är tjäck! Skall snart börja på med skrubben i farstun och så e de lite listning och 2 till gips skivor och badrummet som skall fixas lite så är hela nedre våningen klar! Börjar entligen se ett slut i detta plågsamma bygge, inte alls roligt alla gånger att bygga på ett gammalt hus men man måste bara försöka hålla ut med att allt e snett och ojämnt och så gör man sitt bästa! Bara att börja på med andra våningen då sen. Men mera bilder kommer sen närmare :) 
.
.Allrummets väggar, lite dåliga bilder, men tapeternna är silver/silvriga? (böjning på ord?) dom glittrar fint till dom gamla gråa bräderna så de e så fint där nu! Så nu skall det snart börja listas i detta rum efter att fondväggen och lite till av tapeterna på den vägg som inte syns på bilden blir klar. 
.
.
Laminatgolvet var en enkel sak att få dit, gick supertsnabbt och va jätte roligt att lägga, så nu är det där. Var uppe sent en kväll, klockan blev vell 11-12 när ja blev klar med det, men bra blev det så nu sitter det som smäckat! :) Synd bara att någon har varit och trampat små smuttsläckar på det men nåjah, gör inget går att städa. 
.
 .
Tapeterna i köket :) rutigt och fint.